Succesvolle webshop

Een webshop beginnen is veel laagdrempeliger dan een fysieke winkel. Je hebt minder investering nodig en mensen denken al gauw “dat doe ik even”. Wat is belangrijk bij het starten van een webshop en deze ook daadwerkelijk succesvol te maken?

We nemen Opladers.nu als voorbeeld. Deze webshop is gestart in 2013 en is binnen 3 weken uitgegroeid tot een onmisbare shop in de opladers. De naam zegt het al, ze verkopen o.a. de Samsung oplader en de iPhone 5 oplader .

1. Overzichtelijke en professionele wesite
Voor de klant is het belangrijk dat de website overzichtelijk is, zodat ze snel en makkelijk het gewenste product kunnen vinden. Ook is het belangrijk dat de webshop er betrouwbaar uit ziet.

2. Goede klantenservice
Klanten hebben altijd vragen over wanneer hun bestelling bezorgd wordt, hoe iets werkt of misschien zelfs klachten. Het is daarom erg belangrijk dat ere en geode klantenservice achter de website zit die elke vraag goed en vooral snel beantwoord.

3. Snelle levering
Voor de klant is het belangrijk dat de bestelling zo snel mogelijk geleverd word, het liefst zelfs binnen 24 uur.

4. Kwaliteit
Uiteraard is het ook erg belangrijk dat de producten die je verkoopt ook daadwerkelijk van geode kwaliteit zijn.

5. Assortiment
Probeer een zo groot mogelijk maar toch interessant assortiment aan te bieden, voor ieder wat wils.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>